Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Math babes


In Algemeen,Filmpjes, door wiskundemeisjes

bikinicalculus

We kregen wat kritiek op de naam van onze website. Een professor mopperde dat "Wiskundemeisjes" te tuttig was. Een andere wiskundige vond dat we ons hadden moeten profileren als "math babes". Maar Jeanine en ik hebben helemaal geen zin om in een bikini wiskunde te presenteren.

Voor mannen die toch op zoek zijn naar "math babes" biedt de website How To Do Girls soelaas. In twaalf afleveringen Bikini calculus leggen Jaime Lynn en Paige uit hoe je integralen berekent, wat de kettingregel is en nog veel meer. Om dat allemaal nog leuker te maken, doen ze dat in een bikini. Op de website of Google video zijn twee filmpjes te downloaden. Zoeken op "bikini calculus" en genieten maar!

Het onderstaande plaatje laat bijvoorbeeld zien hoe je de oppervlakte onder een grafiek benadert met rechthoeken. Jamie moedigt de kijker aan om steeds kleinere rechthoeken te gebruiken: "You don't want to miss any of this, do you?"

bikini

Jamie Lynn is een ingehuurd playboy-model, maar Paige (het linkermeisje op de bovenste foto) lijkt ook echt iets te snappen van wat ze vertelt. Volgens haar biografie heeft ze een master in Nuclear Engineering van het MIT en is ze nu bezig met een PhD in Radiology. Zou ze daar ook college geven? En zoja, hoeveel studenten zouden na afloop verzuchten dat de film toch beter was?

(Ionica)

3 reacties op “Math babes”

 1. How-to-Do Girls:

  Thanks for mentioning us. No one here speaks Dutch so we had to use Babelfish to see what you said. It sounds like you generally liked the video.

  Thanks.

  "Do it right, ask a girl"
  ---

  Dank voor het vermelden van ons. Niemand spreekt hier het Nederlands zodat moesten wij Babelfish gebruiken om te zien wat u zei. Het klinkt als u hield over het algemeen van de video. Dank. "Juist het, een meisje" vragen

 2. Han:

  wo-ha
  een berichtje van de how to do girls
  :-P

 3. Kyle:

  A new site with Math and Babes together is http://www.MathBabes.com

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.