Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Vliegende Hollanders


In Uitjes, door wiskundemeisjes

Morgen (15 november) organiseert het Bèta Techniek Platform de Science & Technology Summit 2006 Vliegende Hollanders. In de Amsterdamse Passenger Terminal presenteren de top van de politiek, onderwijs en bedrijfsleven hun uitdagingen en werpen een blik op de toekomst. Hun conclusies en doelstellingen leggen zij vast in de verklaring 'Koers op Talent'.

De wiskundemeisjes hebben eerdere aankondigingen van deze dag gemist en hebben al andere afspraken gemaakt. Jammer, want het programma ziet er veelbelovend uit met sprekers als Jan de Lange, Robbert Dijkgraaf en Henk Barendregt. Ook Rita Verdonk en De Jeugd van Tegenwoordig zijn erbij. De toegang is gratis, gaat iemand voor ons aantekeningen maken?
(Ionica)

3 reacties op “Vliegende Hollanders”

 1. Steven:

  Ik ben erbij! mag mijn school daar mede gaan vertegenwoordigen. Ik laat wel weten hoe t was...

 2. Steven:

  Het was een erg interessante en inspirerende dag. Allerlei leuke ideeun voor projecten en zo opgedaan. Jammer dat je daar in de dagelijkse praktijk eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt :-s
  Het ging voornamelijk over techniek en natuur- en scheikunde. De wiskunde kwam ook wel wat aan bod, maar niet echt veel. (keek het natuurlijk ook wel een beetje door een gekleurde bril).
  Al met al, erg leuk!

 3. pimvantend:

  Ik veronderstel dat zeker Henk Barendregt toch wel iets wiskundigs, althans iets boeddhistisch, te melden had?

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.