Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Virtueel tikkertje


In Algemeen, door wiskundemeisjes

Zoals jullie al in een reactie konden zien, werden de wiskundemeisjes door Heidi getikt in een online weblog-tikkertje. Het is de bedoeling dat we nu 5 intrigerende, voor de lezers nog onbekende feiten over onszelf bekend maken, en vervolgens moeten we 5 andere webloggers tikken.

tikkertje

Vandaar, hier 5 intrigerende feiten over de wiskundemeisjes:

1. De wiskundemeisjes hebben allebei een priemgetal als huisnummer.

2. Onze inmiddels ongeveer 900 bezoekers per dag vinden ons steeds minder vaak met de zoektermen "meisjes, naakt". (Na deze post zal dat wel weer vaker worden.)

3. De wiskundemeisjes doen ook wel eens andere dingen dan wiskunde: Ionica is haar studie begonnen met een propedeuse informatica en Jeanine heeft ook filosofie van de wiskunde gestudeerd.

4. Ionica heeft ooit een 2 voor een inleidend vak differentiaalvergelijkingen gecompenseerd met andere vakken, zodat ze nu moeilijke differentiaalvergelijkingen beter kan oplossen dan makkelijke.

5. Een aantal deelnemers van Vierkantkamp denkt dat Jeanine een geheime relatie heeft met een zekere vaste bezoeker van de wiskundemeisjes. In feite proberen Jeanine en die vaste bezoeker juist de deelnemers aan elkaar te koppelen.

We zullen de volgende webloggers gaan tikken:
Qulog
Betablokker
QED
Pluk de filosofie
Tammo Jan

(Jeanine & Ionica)

9 reacties op “Virtueel tikkertje”

 1. Michiel Kosters:

  hahah

 2. Johanneke:

  Grappig idee!
  Alleen wel eng dat één van de door jullie getikte weblogs van mijn scheikundeleraar blijkt te zijn .. ;-)

 3. Jeanine:

  @ Johanneke: haha, dat is grappig!

 4. Vijf feiten die je misschien nog niet over me wist at QED:

  [...] De wiskundemeisjes hebben me gevraagd om vijf voor m’n bezoekers ‘intrigerende’ en nog niet bekende feiten over mij bekend te maken en dan vijf andere bloggers aan te duiden met de vraag om hetzelfde te doen. Ik heb dit spelletje al maanden bezig gezien op andere blogs en was me al lang aan het afvragen wanneer ik nu eindelijk aan de beurt ben. Groot was dan ook m’n verbazing toen slechts iets meer dan een week na de start van mijn nieuwe blog Ionica en Jeanine me ‘aantikten’. Hier komen vijf feiten over mij: [...]

 5. Tammo Jan:

  Trackback, pingback, comments, jongens wat moeilijk allemaal. Ik heb wel m'n [url=http://www.tammo80.nl/weblog?sid=788]berichtje[/url] geschreven en vijf anderen getikt.

 6. Marijke:

  zoals je kan zien, heb ik intussen ook al gereageerd ;)

 7. Wiskundeles « Bètablokker:

  [...] January 24, 2007 at 8:09 am · Filed under smile Juf Ionica en Juf Jeanine hebben mij in de wiskundeles eindelijk weer opgemerkt. En omdat ik nu beter mijn best doe mag ik even op het schoolplein tikkertje spelen. Joepie! [...]

 8. Sjawel!:

  WHAT!

 9. Wiskundeles | Kleine deeltjes:

  […] Juf Ionica en Juf Jeanine hebben mij in de wiskundeles eindelijk weer opgemerkt. En omdat ik nu beter mijn best doe mag ik even op het schoolplein tikkertje spelen. Joepie! […]

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.