Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Virtueel tikkertje


In Algemeen, door wiskundemeisjes

Zoals jullie al in een reactie konden zien, werden de wiskundemeisjes door Heidi getikt in een online weblog-tikkertje. Het is de bedoeling dat we nu 5 intrigerende, voor de lezers nog onbekende feiten over onszelf bekend maken, en vervolgens moeten we 5 andere webloggers tikken.

tikkertje

Vandaar, hier 5 intrigerende feiten over de wiskundemeisjes:

1. De wiskundemeisjes hebben allebei een priemgetal als huisnummer.

2. Onze inmiddels ongeveer 900 bezoekers per dag vinden ons steeds minder vaak met de zoektermen "meisjes, naakt". (Na deze post zal dat wel weer vaker worden.)

3. De wiskundemeisjes doen ook wel eens andere dingen dan wiskunde: Ionica is haar studie begonnen met een propedeuse informatica en Jeanine heeft ook filosofie van de wiskunde gestudeerd.

4. Ionica heeft ooit een 2 voor een inleidend vak differentiaalvergelijkingen gecompenseerd met andere vakken, zodat ze nu moeilijke differentiaalvergelijkingen beter kan oplossen dan makkelijke.

5. Een aantal deelnemers van Vierkantkamp denkt dat Jeanine een geheime relatie heeft met een zekere vaste bezoeker van de wiskundemeisjes. In feite proberen Jeanine en die vaste bezoeker juist de deelnemers aan elkaar te koppelen.

We zullen de volgende webloggers gaan tikken:
Qulog
Betablokker
QED
Pluk de filosofie
Tammo Jan

(Jeanine & Ionica)