Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Lezersonderzoek


In Algemeen, door Ionica

We worden vaak gevraagd wie onze lezers nu precies zijn. Dat weten we zelf ook niet, dus daarom bij deze een kleine enquête. Je kunt maximaal drie antwoorden kiezen. Doe ons een plezier en vertel ons wat je doet!

[poll=7]

53 reacties op “Lezersonderzoek”

 1. Jos:

  Momenteel werk ik als Kwaliteits- en Technisch Manager in het zuiden van het land. Ik ben afgestudeerd als Chemisch Technoloog en daarnaast heb ik een sterke interesse voor wiskunde/statistiek, pas met name het laatste regelmatig toe in mijn werk. Studeer nog aan de Britse OU Wiskunde en volg de opleiding MSc Applied Statistics aan de UHasselt.
  Ik heb verschillende favoriete sites, als het maar te maken heeft met wetenschap(pers). Wiskundemeisjes is een puike site en ik hoop dat hun motivatie in stand blijft en hun tijd het toelaat om deze site nog héél lang in de lucht te houden.

 2. Willem-Jan:

  In Delft opgeleide civiel ingenieur, die weinig heeft met wiskunde behalve de eraan overgehouden trauma's (analyse 2 = 5 keer!) en eveneens verzoekt te promoveren. Verder vraagt hij zich af wat er zondagavond gegeten wordt ;-)

 3. Ed:

  Geen wiskunde gestudeerd. Ook geen informatica. Eigenlijk heb ik na de lts niets gestudeerd. Ik ben woningstoffeerder en dit laag-bij-de-grondse werk vraagt haast ongemerkt enig (simpel) inzicht in wiskunde. Om tapijt(tegels) recht te kunnen leggen in een ruimte vraag ik regelmatig Pythagoras om assistentie.

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.