Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Wiskundig wandelen in Utrecht (2)


In Uitjes, door Jeanine

We schreven een tijd geleden al over de nieuwe wiskundewandeling in Utrecht. Op zondag 30 maart is er de mogelijkheid om deze wiskundepuzzeltocht onder begeleiding van een wiskundedidacticus te lopen. De wandeling duurt van 14 tot 17 uur, inclusief inleiding en afsluiting met wiskundige samenzang en een voordracht van wiskundepoëzie.

wandelen

De middag kost € 25, waarbij koffie/thee, taart/koek en een afsluitend drankje inbegrepen zijn. Er kunnen maximaal 20 mensen mee, dus snel aanmelden is verstandig! Bij veel belangstelling wordt misschien nog zo'n wandeling georganiseerd. Aanmelden kan via wisc@planet.nl.

2 reacties op “Wiskundig wandelen in Utrecht (2)”

 1. Odette:

  Misschien is de wiskundepuzzeltocht zijn geld waard maar ik heb de wiskundewandeling besteld en ik vind 10 Euro's (want boekjes = 3 blaadjes moesten min per 2ex gekocht worden)heel veel geld!
  Maar misschien zit ik als Vlaming (in strijd met wat men ook van Nederlanders zegt) meer op mijn centen

 2. Hans Wisbrun /Wisc:

  Beste Odette,

  De boekjes worden tegen kostprijs verkocht. De drukkosten (EUR 3 per boekje) en de portikosten liggen hier in Nederland kennelijk hoger dan in Vlaanderen. De uitvoering is ook niet de goedkoopste (foto's; full-colour; dikker papier, enz). Hoop ook dat je je mening herziet na het lopen van de wandeling! Succes en plezier!

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.