Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam



  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

The Big Bang Theory


In Filmpjes,Grapjes, door Ionica

Vorige week riep mijn vriend van achter zijn laptop: "Wow! Dit moeten we echt kijken. Dit wordt vast onze nieuwe favoriete serie!" Hij had het over The Big Bang Theory. Ik dacht dat hij een of andere sterrenkundeshow op Discovery Channel wilde gaan kijken. Maar nee, The Big Bang Theory is een sitcom over twee natuurkundige promovendi en de blonde serveerster die naast hen woont. Er zijn series op minder gebaseerd.

Poster Big Bang Theory

Inmiddels hebben we de eerste afleveringen gekeken. En...we moesten meer dan eens hardop lachen. Er zitten genoeg grappen in over wiskunde, om over petjes met 42 erop nog maar te zwijgen. De discussies en sociale onhandigheden zijn ook enigzins herkenbaar als je tussen bèta's werkt, kijk maar eens naar deze fragmenten...



De serie lijkt in de Verenigde Staten een succes te zijn en misschien wordt hij wel door een Nederlandse zender aangekocht. Tot die tijd kun je op YouTube meer fragmenten bekijken. Losse afleveringen zijn te koop via iTunes. En je kunt bij Amazon de nog niet verschenen dvd vast reserveren. Natuurlijk zijn de afleveringen ook te downloaden via bittorrent, hier bijvoorbeeld.