Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Zomerprijsvraag: wiskundemeisjes-shirts in het zonnetje!


In Algemeen, door Jeanine

In het zonnetje

Af en toe krijgen we een mailtje van een enthousiaste lezer, met daarbij een foto van iemand in een wiskundemeisjes-t-shirt. Zo ook van Nancy, die een foto opstuurde van haar collega Marjan van het Heilig-Hart College (Halle, België). Omdat Marjan de aanstichtster is van een heleboel leuks op school (zo organiseerde de school dit jaar voor het eerst een Pi-dag!) vroeg Nancy ons om Marjan hier eens in het zonnetje te zetten.
Prijsvraag

Dit leek ons een mooie aanleiding voor een nieuwe foto-prijsvraag: stuur een mooie foto in van iemand die een wiskundemeisjes-t-shirt draagt, op een mooie of interessante plek, liefst met iets wiskundigs erop (buiten het shirt, natuurlijk)! Als je nog geen shirtje hebt kun je dat natuurlijk kopen, maar je kunt er misschien ook wel eentje lenen (of stelen...), of iemand die er toevallig eentje aan heeft op een onverwacht moment fotograferen! Onze favoriete inzending krijgt een mooie prijs. Later deze zomer maken we bekend wat de prijs precies is. (Denk vooral niet dat deze prijsvraag een verkapte manier is om geld te verdienen, want we verdienen zelf niets op de shirtjes.)

Regels: stuur je inzending naar mail@wiskundemeisjes.nl. De deadline voor inzenden is 31 augustus 2008. Per persoon mogen maximaal 5 foto’s meedingen. Als je je foto instuurt, ga je er mee akkoord dat wij hem op de site plaatsen en eventueel voor andere wiskunde-promotiedoeleinden gebruiken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Nu ook shirtjes voor kinderen en baby's!

En er is meer goed nieuws op het t-shirt-front: er zijn nu ook wiskundemeisjes-t-shirts voor kinderen en wiskundemeisjes-rompertjes voor baby's! Kom dus maar op met die schattige baby-foto's!


Neem een kijkje in de shop om te zien welke andere kleuren er zijn. De shop is voor deze nieuwigheden een beetje aangepast: we hebben nu drie categorieën gemaakt (Heren, Dames en Kinderen), zodat alles makkelijk te vinden blijft.

7 reacties op “Zomerprijsvraag: wiskundemeisjes-shirts in het zonnetje!”

 1. Vicky:

  Hallo wiskundemeisjes! Wat een leuk nieuws van die rompertjes! Ik herinner me nog levendig jullie grapje na ons interview voor Vector, (dat jullie misschien dringend eens babykleertjes moesten maken), maar dat was dus gemeend! Reken hierbij jullie eerste roze exemplaar als verkocht, mijn éénjarig mini-wiskundemeisje zal binnenkort trotse bezitster zijn van een rompertje! Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, yihaa!

 2. Claire:

  Hoi wiskundemeisjes! Ik vind de shirtjes erg leuk en zie dat shirtcity ook mokken in het assortiment heeft, is het misschien ook mogelijk om mokken te laten maken met de wiskundemeisjes-opdruk?

 3. Anneroos:

  Hoera, ik heb sinds zaterdag ook een wiskundemeisjes-shirt!
  Eens kijken of ik er nog een leuke foto van kan maken deze vakantie. :)

 4. Wiskundemeisjes » Nieuwe wiskundemeisjes-shirts!:

  [...] kunt ook in deze nieuwe shirts mee doen aan onze zomerprijsvraag. Tot 31 augustus 2008 heb je de tijd om een mooie foto van iemand in een wiskundemeisjesshirt te [...]

 5. Wiskundemeisjes » Zomerprijsvraag (2):

  [...] kunnen nog tot en met 31 augustus meedoen aan onze grote zomerprijsvraag. Wat moet je daarvoor doen? Maak een foto van iemand met een wiskundemeisjesshirt en stuur die naar [...]

 6. Wiskundemeisjes » Zomerprijsvraag (3) - herinnering:

  [...] voor onze zomerprijsvraag in kunt sturen! Er zijn mooie prijzen te winnen, dus doe je best. Hier en hier kun je alle verdere informatie [...]

 7. Wiskundemeisjes » Uitslag zomerprijsvraag: altijd prijs!:

  [...] kregen dit jaar wat weinig inzendingen op onze zomerprijsvraag terwijl we nog wel zulke spectaculaire prijzen hadden uitgeloofd… Maar gelukkig kregen we wel [...]

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.