Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Nieuwe wiskundemeisjes-shirts!


In Algemeen, door Ionica

Met trots presenteren we nieuwe shirts voor de supporters van de wiskundemeisjes!

De shirts zijn ontworpen door Maarten Berkers, een toffe ontwerper uit de graffiti/hiphop-scene. Mijn vriend mopperde namelijk dat de oude wiskundemeisjes-shirts weliswaar heel mooi, maar een tikje meisjesachtig waren. Hij vroeg of er ook shirts voor Stoere Mannen gemaakt konden worden. Shirts voor mensen die hun voorkeur voor wiskundemeisjes willen uitdragen, zoiets als de 'Support Hells Angels'-shirts. Maarten ging met deze opdracht aan de slag en kijk eens hoe stoer deze shirts inderdaad zijn geworden.

Het stoere nieuwe shirt van de wiskundemeisjes

De shirts zijn te bestellen in rood/zwart voor dames, heren en kinderen, op verzoek kunnen we later ook andere kleuren maken. Natuurlijk kun je de oldskool "Math girls rule"-shirts ook gewoon blijven bestellen in de shop.

Prijsvraag

Je kunt ook in deze nieuwe shirts mee doen aan onze zomerprijsvraag. Tot 31 augustus 2008 heb je de tijd om een mooie foto van iemand in een wiskundemeisjesshirt te sturen naar mail@wiskundemeisjes.nl. Dus neem je shirt mee op vakantie en ga op zoek naar de Pi bar,  wiskundig gevormde palmbomen of iets anders moois!

Inmiddels kunnen we ook meer over de prijzen vertellen. Als troostprijzen hebben we een replica van Consul the educated monkey en een cd van de bètacanon (voor de leukste groepsfoto). De hoofdprijs wordt binnenkort onthuld, maar we kunnen alvast vertellen dat de prijs uit de prachtige winkel Arabesk komt.