Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Gezocht: vrijwilligers voor Discovery 08


In Algemeen,Uitjes, door Ionica

Nu Lowlands weer voorbij is, kunnen we ons mooi verheugen op een volgend festival! Discovery 08 is een goed feest met inhoud, waar alles draait om de kick van nieuwe dingen ontdekken. Of zoals de organisatie het zegt: Discovery 08 is a party night with food for thought. Dit jaar zal Discovery 08 plaatsvinden op 26 september van 21:00-04:00 uur in NEMO in Amsterdam. Het programma begint al aardig vorm te krijgen. Verwacht live experimenten, muziek van Tom Trago, Mr. Wix e.a., VJ sets, QR-code Dating Service, het nieuwste project van Bas Haring, 20PK-micropresentaties, 3D-bacterieprinter, interactieve installaties, de bèta-canon op muziek, games, films & visuals en veel meer.

Wiskundemeisje Tanneke op Discovery

Vorig jaar waren er heel wat wiskundemeisjes op Discovery 07 en ook dit jaar zijn we van de partij, jullie ook?

Discovery is namelijk op zoek naar vrijwilligers. Er is hulp nodig bij promotie, opbouw en werkzaamheden op de avond zelf. Als vrijwilliger krijg je uiteraard gratis toegang, eten en drinken, maar bovenal een geweldige ervaring met een groep enthousiaste mensen en de kans om eens op een andere manier aan wetenschapscommunicatie te doen. Meedoen? Graag! Geïnteresseerden kunnen mailen naar miranda@discovery08.nl.

Check ook even de very disco blog van Alex Verkade. Daar lees je bijvoorbeeld over de plannen van wiskundigen Freek van der Blij en Charlotte Vlek voor Discovery.

5 reacties op “Gezocht: vrijwilligers voor Discovery 08”

 1. Michiel Kosters:

  Misschien wel een leuk idee om me te helpen! Nog even over nadenken...

 2. Relinde:

  Ook gespot op de very disco blog, over de nieuwe vormgeving: "Er zijn hier al mensen die beweren dat je door scheel naar de flyer te kijken een driedimensionale foto van de Wiskundemeisjes slechts gekleed in een DNA-helix kunt zien." Volgens mij hebben de Wiskundemeisjes indruk gemaakt vorig jaar!

 3. Rinse Poortinga:

  Janneke, Tanneke, ...
  Het leuke wiskundemeisje op de foto heet toch hopelijk niet echt Tanneke? Dat kun je als ouders je dochter niet aandoen.

 4. Michiel Kosters:

  @ Rinse:
  Wat is er mis met de naam Tanneke? (ze heet trouwens wel zo)

 5. Rinse Poortinga:

  Je weet toch wat er op de plaats van de puntjes komt te staan? Daar wordt je als kind mee geplaagd lijkt me. Ikzelf werd vroeger altijd Rinse Appelstroop genoemd.

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.