Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Zo kan het ook


In Filmpjes,Kunst, door Ionica

Op de blog van Kanye West vond ik (dankzij een tip van Walter) een voorbeeld van hoe een stoere videoclip er ook uit kan zien. Niets patserige wagens of bimbo's in bikini's: lekker naar de speeltuin, beetje dansen en het Droste-Escher-effect gebruiken. Blijf vooral kijken tot de synchroonzwemsters (in kuis badpak) in beeld komen, want het eind van het filmpje is het mooiste. Wat verrassend trouwens dat Kanye diep van binnen een wiskundejongen is!

5 reacties op “Zo kan het ook”

 1. Reijer:

  Leuk. Is dat nummer echt van Kanye West? Het is best om aan te horen. Misschien omdat hij niet zingt. Of vanwege het oldskool "L.A. Style"-style sampletje.

 2. Tim:

  Mooi werk inderdaad! Lekker verknipt deuntje, prachtige visuals en ook hulde voor het JBisdead-sampletje. Het nummer heet "Clap Your Brains Off" en wordt uitgevoerd door, jawel, "No Somos Machos Pero Somos Muchos". De video is geregisseerd door Frank Beltrán.

 3. n:

  Echt een supervet filpje! Muziek waar je echt gek van wordt en waar je naar moet blijven luisteren XD

 4. Martine:

  Hoi, weet iemand hoe je zelf dit soort plaatjes kunt maken? Ik ga binnenkort trouwen en het lijkt me heel bijzonder om hier iets mee te doen op de uitnodigingen. Bijvoorbeeld van een foto. Iemand ideeen?

 5. Ionica:

  Ha Martine, wat leuk dat je gaat trouwen!

  Wij hebben zelf een keer zo'n foto gemaakt, zie de links bij:
  http://www.wiskundemeisjes.nl/20070803/zomerprijsvraag-2/

  Het is even wat werk om de software aan de praat te krijgen, maar dan heb je wel iets tofs. Houdt je verloofde ook wel van wiskunde?

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.