Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Zalig kersfeest!


In Filmpjes,Grapjes, door Ionica

Lieve lezers, hierbij een klein kerstcadeautje voor jullie. Sommigen van jullie hebben onderstaand filmpje misschien al gezien, we hebben het twee keer live vertoond. We hebben besloten het op kerstavond online te zetten om iedereen te bedanken voor alle enthousiaste reacties, tips, cadeautjes en steun die we dit jaar kregen!

We maakten het filmpje voor het afscheid van Rob Tijdeman met hulp van kunstenares Liset van Dommelen en de onvolprezen promovendi Charlene Kalle, Vincent van der Noort en Relinde Jurrius.

Het idee ontstond tijdens een lang etentje (met vrij veel wijn) eerder dit jaar. Jeanine en ik hadden het over het destijds immens populaire `Boer zoekt vrouw'. Ineens viel ons iets op aan de begroepsgroep boeren: het zijn vooral mannen, ze zijn bezeten van hun werk, vaak wat slechtgekleed en een tikje onhandig in de sociale omgang - vooral met vrouwen. Maar als je ze een beetje leert kennen, dan blijken het heel erg lieve mannen. Mmm....voor welke begroepsgroep geldt dat ook? Juist! Daarom hier de pilot van `Wiskundige zoekt vrouw' met een glansrol voor Vincent, de meest aantrekkelijke wiskundige van Nederland.5 reacties op “Zalig kersfeest!”

 1. Mark:

  Leuk filmpje! Maar Ionica, het kostte je soms wel wat moeite om serieus te blijven kijken geloof ik ;-).

 2. Tammo 80 » Wiskundige zoekt vrouw:

  [...] leuk filmpje van de Wiskundemeisjes, dat ook nog eens een vrij goed beeld geeft van mijn [...]

 3. Relinde:

  *glimt van trots*

  Nu kan ik eindelijk mensen mijn tv-optreden laten zien zonder dat wachtwoord te onthouden! ;-)

 4. Ludo:

  ja Vampire Weekend natuurlijk, dat verbaasd me niets :)

  gefeliciteerd met de column in VK! ik ben benieuwd.

 5. Herman Jurrius:

  Mijn complimenten, Bij tijd en wijle hilarisch met serieuse ondertoon. Ik heb genoten! Jullie gaan het zeker nog ver schoppen in de film- en televisiewereld. !

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.