Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Zalig kersfeest!


In Filmpjes,Grapjes, door Ionica

Lieve lezers, hierbij een klein kerstcadeautje voor jullie. Sommigen van jullie hebben onderstaand filmpje misschien al gezien, we hebben het twee keer live vertoond. We hebben besloten het op kerstavond online te zetten om iedereen te bedanken voor alle enthousiaste reacties, tips, cadeautjes en steun die we dit jaar kregen!

We maakten het filmpje voor het afscheid van Rob Tijdeman met hulp van kunstenares Liset van Dommelen en de onvolprezen promovendi Charlene Kalle, Vincent van der Noort en Relinde Jurrius.

Het idee ontstond tijdens een lang etentje (met vrij veel wijn) eerder dit jaar. Jeanine en ik hadden het over het destijds immens populaire `Boer zoekt vrouw'. Ineens viel ons iets op aan de begroepsgroep boeren: het zijn vooral mannen, ze zijn bezeten van hun werk, vaak wat slechtgekleed en een tikje onhandig in de sociale omgang - vooral met vrouwen. Maar als je ze een beetje leert kennen, dan blijken het heel erg lieve mannen. Mmm....voor welke begroepsgroep geldt dat ook? Juist! Daarom hier de pilot van `Wiskundige zoekt vrouw' met een glansrol voor Vincent, de meest aantrekkelijke wiskundige van Nederland.