Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Joey kan niet rekenen


In Filmpjes,Grapjes, door Ionica

Een tijd geleden zag ik op de onvolprezen 360 blog een fragment uit Friends waar Joey acteerles geeft. Zijn laatste tip: “Let’s say I’ve just gotten bad news. Well all I do there is try and divide 232 by 13.” Kijk maar even hoe moeilijk dat is voor Joey...Ik herinnerde me vorige week ineens een andere scène waarin Joey nogal veel moeite heeft met rekenen. TwoPi en Ξ van 360 blog waren zo aardig om ook dat fragment te editen en op YouTube te zetten. Als het goed is verschijnt onderstaand filmpje precies tegelijk met dit bericht op hun site, het is een heuse internationale samenwerking!De grote vraag is natuurlijk: met welke methode zou Joey hebben leren rekenen?

3 reacties op “Joey kan niet rekenen”

  1. suzan:

    Er is nog een Friends-fragment waar Joey niet kan rekenen. Monica werkt dan als chefkok in een Italiaans restaurant maar wordt gepest door de medewerkers. Ze neemt Joey in dienst om indruk te kunnen maken door hem te ontslaan. Maar dat wil ze doen als Joey net zijn fooien van de afgelopen week heeft gekregen. Hij staat dan met tweehonderd nogwat dollar in zijn linkerhand en driehonderd nogwat in zijn rechterhand en probeert snel uit te rekenen hoeveel hij dan heeft. Concluderend: "a lot of money!"

  2. Relinde:

    Whaha! Die eerste aflevering was net live op tv! Als je al weet wat er komen gaat, is het nog veel grappiger :-)

  3. Hannah:

    Er is ook een aflevering waar Joey ineens wel kan rekenen, wanneer hij als ober werkt in Central Perk en de kosten van drankjes bij elkaar optelt. Chandler: "And this comes from the guy who couldn't split our 80 dollar phone bill in a half."

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.