Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Viva400


In Algemeen,Nieuws, door Jeanine

Vanavond gaan de wiskundemeisjes naar het Viva400-feest. Wij staan namelijk in de Viva400, "een lijst van 400 talentvolle, jonge vrouwen", uitgegeven door tijdschrift Viva! Op het feest in De Zuidpool in Amsterdam neemt staatssecretaris Sharon Dijksma het eerste exemplaar van de lijst in ontvangst.

viva400

Uit het persbericht:

De Viva400 is een knipoog naar de Quote500. Alleen wordt er bij deze lijst niet alleen naar inkomen gekeken en is er geen ranking. Hoofdredacteur Corinne van Duin: “Het gaat om onvergelijkbare prestaties. Daarom is deze lijst ook zo leuk. Wat deze vrouwen gemeen hebben is dat ze er gewoon voor gáán. Ze zijn gedreven en doen waar ze goed in zijn én lol in hebben. En zo bereiken ze stuk voor stuk de top.”

Architecten, pianisten, tv-talenten, schrijfsters, topsporters, fotografen, politici, ontwerpers, cabaretiers… Alle 400 zijn uitgenodigd voor de lancering van de lijst tijdens een groots diner donderdag 22 oktober in De Zuidpool in Amsterdam.

Een aantal BN'ers van de lijst is al bekendgemaakt: misschien komen we vanavond Claudia de Breij, Carice van Houten, Chantal Janzen, Marike Jager, Sophie Hilbrand, Zarayda Groenhart, Stacey Rookhuizen, Giovanca Ostiana, Sara Kroos, Eva Jinek, Georgina Verbaan, Sabine Starke, Eva van de Wijdeven, Fatima Elatik, Sabine Uitslag, Yfke Sturm, Katja Schuurman, Wende Snijders, Mirjam Sterk, Ilja Visser, Froukje Jansen, Eva van der Gucht, Rifka Lodeizen, Regina Romeijn of Halina Reijn wel tegen!

De avond zal live te volgen zijn op twitter.