Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Eindelijk een mooi moment met wiskunde


In Algemeen, door Ionica

Dat lang niet iedereen van wiskunde houdt blijkt maar weer eens uit onderstaande foto + bijschrift.


volkskrant_2juli_pag6

Petra Visser won met deze foto de derde prijs in de wedstrijd Maak meer dan een foto, maak een verhaal, georganiseerd door Canon en de Volkskrant.

9 reacties op “Eindelijk een mooi moment met wiskunde”

 1. Merlijn:

  Blijkbaar zit het met het historisch besef al niet veel beter...

 2. Herbert:

  Triest! Zonder wiskunde b.v. geen gsm voor de puberdochter en zeker geen digitalecamera voor moeder om dit kiekje te nemen. Misser van Canon, zij zouden beter moeten weten.

 3. Maarten:

  Maar let op, het gaat hier om 3VMBO en om "het meest gehate vak". Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat sommige andere schoolboeken een nauwelijks benijdendswaardiger lot zijn ondergaan...

 4. VV:

  Mama zou beter moeten weten...

 5. Guido:

  Het zou natuurlijk ook gewoon een bedroevend slecht boek kunnen zijn. Desondanks is boekverbranden bij uitstek hét symbool van barbarij.

 6. Michiel:

  Ach, het is dat ik wat terughoudend ben, maar anders had mijn maatschappijleerboek hetzelfde lot ondergaan. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen.

 7. Matthias:

  Wat Guido zegt. I died a little inside wanneer in 'de naam van de roos' de bibliotheek en het tweede deel van de poetica (over de komedia) van Aristoteles platbrandde.

 8. Ellen:

  een boek kun je wel verbranden, maar de betekenis en het belang van de inhoud ervan is natuurlijk niet door vuur te vernietigen....

 9. JJ:

  Na drie jaar eindelijk. Moet ze maar eens HAVO of VWO gaan doen, dan zit je er vijf of zes jaar aan vast. Arme meid toch.

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.