Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam



  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Weggeefactie: Vallende kwartjes


In Algemeen,Leestip,Nieuws, door Jeanine

Ja, beste lezers, we zijn echt gestopt. Heel incidenteel, bij hoge uitzondering, komt er echter iets zo bijzonders langs dat we het toch even onder de aandacht moeten brengen (zeker als het over onszelf gaat, natuurlijk).

Vallende_kwartjes

Vandaag komt een bijzonder boek uit: Ionica heeft samen met Bas Haring een bloemlezing gemaakt met een heleboel fragmenten waarin wetenschappelijke ideeën op een uitzonderlijk heldere manier worden uitgelegd. De titel is dan ook "Vallende kwartjes". Een must voor iedere liefhebber van wetenschap. Hier kun je een interview met Ionica lezen over het boek.

En het goede nieuws is: we mogen van de uitgever drie exemplaren verloten onder onze lezers! De procedure werkt als vanouds: laat een reactie achter bij dit bericht waarin je omschrijft waarom je dit boek graag zou willen hebben. Noem bijvoorbeeld een kwartje dat op een bepaald moment eindelijk viel, of juist een wetenschappelijk idee waar je nog steeds helemaal niets van begrijpt, omdat niemand het goed kan uitleggen. Je kunt reageren tot 30 november en dan zwengel ik de randomgenerator aan om de drie geluksvogels te selecteren. En als je niet gewonnen hebt, is er nog net genoeg tijd om het alsnog op je verlanglijstje voor sinterklaas te zetten!