Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Zomerprijsvraag!


In Algemeen, door wiskundemeisjes

Het is weer juli, en dat betekent: (bijna) zomervakantie! De wiskundemeisjes gaan wel even op vakantie, maar we zullen er voor zorgen dat hier evenveel leuks te lezen is als altijd.

Om jullie een extra vakantie-uitdaging te geven op reis of thuis schrijven we een heuse zomerprijsvraag uit:

mail ons je mooiste of grappigste foto met wiskunde erop!

Een voorbeeld van een goede oplossing is Ionica's foto uit Berlijn:

ionica pi-bar

Laat vooral je creativiteit en je ideeën over wiskunde de vrije loop, we hebben geen andere criteria dan: er moet iets dat met wiskunde te maken heeft op de foto te zien zijn. (Mensen met een wiskundemeisjes-t-shirt aan hebben natuurlijk een kleine voorsprong!)

Wat kun je winnen?

Geen prijsvraag zonder prijzen! Er zijn één hoofdprijs en twee troostprijzen te winnen.

De hoofdprijs is een wiskundemeisjes-prijzenpakket, bestaande uit: een wiskundemeisjes-t-shirt naar keuze, een leuk wiskundeboek (te kiezen uit een lijstje dat wij nog gaan maken) en een jaarabonnement op Pythagoras! Pythagoras is een wiskundetijdschrift voor jongeren (maar ook leuk voor andere mensen).

De deadline voor inzenden is 31 augustus. Per persoon mogen maximaal 5 foto's meedingen. Als je je foto instuurt, ga je er mee akkoord dat wij hem op de site plaatsen en eventueel voor andere wiskunde-promotiedoeleinden gebruiken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

(Jeanine, met dank aan Pythagoras!)