Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Huygens en de muzen (2)


In Algemeen, door Jeanine

Vorige week kondigden we de bijeenkomst Huygens en de muzen aan. Op 16 mei zal Vincent Icke ons zijn nieuwe boek aanbieden, en zowel hij als wij zullen leuke dingen vertellen over Huygens en over wiskunde.

De randomgenerator van www.random.org heeft weer gesproken en de winnaar van de twee gratis toegangskaartjes is..... Ingrid! Gefeliciteerd, en tot ziens op 16 mei!

4 reacties op “Huygens en de muzen (2)”

 1. P:

  ik moet beter lezen. Ik zie nu pas dat ik een boek kon winnen... :P

 2. P:

  "een boek" = toegangskaartjes

 3. Ingrid:

  Vandaag bij de lezing geweest en het was erg leuk te horen dat in het leven van een wetenschapper alle muzen van belang zijn. Dat een muziek instrument bespelen, dichten en retoriek bedrijven allemaal horen bij de opvoeding van een jong wiskundige vond mijn zoon best, alleen over de dansles moet hij nog eens nadenken. Daarna een tweetal spelletjes gespeeld (“Nim” en “Het zwarte Pad”) waarbij zoon natuurlijk won en nog waardevolle tips gekregen over met zoveel mogelijk wijfjes te paren uhhhhhh…. En tot besluit nog een boekje met de drie handtekeningen van de hoofdrolspelers We hebben ons kostelijk geamuseerd. Bedankt voor de vrijkaartjes.

  Ingrid en Pepijn

 4. Jeanine:

  @Ingrid: leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! :-) We vroegen ons al af wie nou die winnares zou zijn in het publiek, maar nu weten we het wel!

Plaats een reactie


Je kunt LaTeX gebruiken in je reactie.
Gelieve antwoorden op puzzels tussen [SPOILER] en [/SPOILER] te plaatsen.