Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam



  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Win kaartjes voor Discovery Festival!


In Nieuws,Uitjes, door Ionica

Op vrijdag 24 september staat het Amsterdamse NEMO in het teken van wetenschap, muziek, experimenten, kunst en feest op Discovery Festival. En wij mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven!



Op het programma staan onder andere micro-talks van natuurkundige Erik Verlinde en ruimteheld Wubbo Ockels. Wiskundig hoogtepunt wordt waarschijnlijk Turn Back Time met wiskundige modellen van biochemische netwerken. En verder is het zoals elk jaar vooral één groot feest (zegt Ionica die de afgelopen jaren meer dan eens de geplande nachttrein naar Leiden miste omdat het zo gezellig was op de dansvloer).

Bekijk vast het volledige programma op de site van Discovery Festival. Je kunt ook gelijk online kaarten bestellen. Tickets kosten in de voorverkoop 10 euro, aan de deur betaal je 12 euro. Studenten en CJP pashouders betalen 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger, wij weten uit ervaring dat het erg leuk is om mee te helpen achter de schermen!

Win die vrijkaarten!
Zoals gezegd mogen wij van de organisatie 2 x 2 vrijkaartjes weggeven. Laat als je wilt meeloten voor die kaarten bij dit bericht een reactie achter met "Ja, ik wil dansen op..." en de titel van jouw favoriete wetenschappelijke dansplaat. Reageren kan tot en met vrijdag 17 september. Daarna zwengelen Jeanine en ik de random generator aan om de winnaars te bepalen.