Wiskundemeisjes

Ionica & Jeanine
 
Slik Internetbureau Rotterdam Internetbureau Rotterdam  • Laatste Reacties

Categorieën

Archief

Over wiskundemeisjes.nl


In Algemeen, door wiskundemeisjes

We houden deze blog al sinds 2010 niet meer bij. Sinds begin 2013 zijn er wat problemen met WordPress en reageren werkt soms niet. Maar omdat deze site vooral een archief is (en liefdewerk), laten we dat maar even zo.

Voor nieuws kun je Ionica en Jeanine volgen op Twitter. Klik hieronder voor ons afscheidsstukje.

Every human activity, good or bad, except mathematics, must come to an end.
- Paul Erdös

Leiden, 10-10-2010

Beste lezer,

Meer dan vier-en-een-half jaar hielden we deze blog met veel liefde en plezier bij. We schreven zo om de dag een stukje, met in totaal meer dan 1000 berichten over alles wat we leuk vinden aan wiskunde. We vinden wiskunde nog steeds geweldig en zullen daar ongetwijfeld over blijven schrijven en praten. Maar we hebben met spijt in ons hart besloten om deze site niet meer in dezelfde vorm bij te houden. Ionica is van oktober tot en met januari met zwangerschapsverlof en is niet van plan haar baby straks al typend de borst te geven. Jeanine staat inmiddels voor de klas, volgt de lerarenopleiding, gaat college geven en wil haar proefschrift ook nog afmaken. Kortom: er zijn op dit moment zoveel andere belangrijke dingen te doen dat we stoppen met het schrijven van deze blog.

Wiskundemeisjes zwaaien gedag

We zullen onze tweewekelijkse Volkskrant-columns hier wel blijven plaatsen (ze komen onder dit bericht) en wie weet pakken we in de toekomst de blogdraad weer een keer op. Ons complete archief blijft in elk geval beschikbaar, dus grasduin nog eens rustig door al die oude berichtjes. En eind 2011 komt ons eerste boek uit, dus daar kunnen jullie je ook vast op verheugen!

Tenslotte nog bedankjes aan Walter voor het jaren onberispelijk draaiend houden van deze site, Camiel voor de prachtige logo's en het Leidse Mathematisch Instituut voor alle steun. En heel veel dank aan onze lezers voor al die leuke reacties in de afgelopen jaren!

Liefs,

Jeanine en Ionica